Política de Privacitat

Lennon's Club declara el seu respecte i compliment de les disposicions recollides en la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de Desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (des d'ara, LOPD) i el compliment de les previsions legals contingudes en el Reial decret 994/1999, d'11 de juny, relatiu a les mesures de seguretat dels fitxers automatitzats que continguin dades de caràcter personal, a l'efecte del com ha establert tots els mitjans tècnics en el seu abast per evitar la pèrdua, malament ús, alteració, accés no autoritzat i apropiació indeguda de les dades que Un. faciliti a Lennon's Club, sense perjudici que les mesures de seguretat en Internet no siguin inexpugnables. Per tot això, Lennon's Club li informa de la seva política de protecció de dades, perquè Un. determini voluntàriament si desitja facilitar les seves dades personals a Lennon's Club.

Lennon's Club li informa igualment que les dades de caràcter personal que Vd. introdueixi a través de la pàgina web situada en l'adreça d'Internet www.lennons.cat (des d'ara, el Portal), així com els quals pogués facilitar en el futur en el marc de la seva relació jurídica amb aquesta entitat, es recolliran en un fitxer automatitzat de dades de caràcter personal propietat de Lennon's Club, que quedarà sota la responsabilitat de l'empresa. A l'efecte de donar compliment al previst en la LOPD, es fa exprés esment que Lennon's Club és la responsable i destinatària del fitxer que s'incloguin les dades de caràcter personal que Vd. li faciliti mitjançant qualssevol dels formularis del Portal.

Per integrar les seves dades en el fitxer de Lennon's Club i si escau, comunicar les seves dades a tercers, es necessita el seu consentiment inequívoc, que podrà prestar mitjançant l'acceptació d'aquesta política de privadesa, triant l'opció "HE LLEGIT I ACCEPTO EXPRESSAMENT LA POLÍTICA DE PRIVADESA DE Lennon's Club" que es presenta abans de cada formulari de sol·licitud de dades. Abans d'aquesta acceptació cap dada de caràcter personal relatiu a la seva persona serà incorporat a fitxers de Lennon's Club.

Les dades que Vd. facilita a Lennon's Club tenen com a finalitat poder ser utilitzats per aquesta companyia per al desenvolupament de qualssevol de les activitats pròpies del seu negoci, del sector, de la prestació de serveis informàtics i de consultoria, a l'efecte de gestionar, administrar i prestar-li els serveis que sol·liciti, així com per a activitats de promoció dels seus productes o serveis i per enviar-li informació comercial relacionada amb els nous productes.

Així mateix, la seva acceptació de la present Política de Privadesa suposa la prestació del seu consentiment exprés perquè Lennon's Club pugui remetre-li comunicacions publicitàries o promocionals per correu electrònic o un altre mitjà de comunicació equivalent, en els termes establerts per la Llei 34/2002, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic. En el supòsit de no estar interessat a rebre aquest tipus de comunicacions pot dirigir-se a Lennon's Club, al correu electrònic info@lennons.cat, manifestant la seva voluntat.

Excloent els camps que expressament es determinin per mitjà d'un asterisc (*), la resposta a les preguntes sobre dades personals és voluntària, sense que la falta de contestació a aquestes preguntes, impliqui un minvament en la qualitat dels serveis que Un. sol·licita. La falta d'emplenament dels camps determinats com a obligatoris o el subministrament de dades incorrectes impossibilitarà que Lennon's Club pugui prestar-li els serveis que sol·liciti.

Un. tindrà la possibilitat d'exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades personals que hagin en els fitxers dLennon's Club, sol·licitant-ho per qualsevol mitjà que deixi constància del seu enviament i de la seva recepció. Per exercir els seus drets podrà dirigir-se a Lennon's Club, a l'atenció del Responsable de Seguretat (Ref. LOPD).

Lennon's Club es reserva la facultat de modificar la present Política de Privadesa per adaptar-la a les novetats legislatives, jurisprudencials o d'interpretació de l'Agència Espanyola de Protecció de Dades. En aquest cas, Lennon's Club anunciarà aquests canvis indicant clarament i amb la deguda antelació les modificacions efectuades, i sol·licitant, en cas que sigui necessari, la seva acceptació d'aquests canvis.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si contínua navegant, considerem que accepta el seu ús.
Pot canviar la configuració o obtenir més informació visita la nostra Política de Cookies